Cum public anunt de pierdere acte in ziarul National

Timpurile se schimba, insa unele nevoi raman la fel. De exemplu, publicarea de anunturi in ziare nationale este obligatorie in anumite cazuri.

Profesional Global Press cauta mereu sa ofere cele mai bune solutii clientilor atunci cand acestia sunt pusi in situatia de a publica un anunt de pierdere in ziare nationale. Astfel, ne-am decis sa va explicam cum puteti publica un anunt de pierdere acte in ziarul National.

Am ales ziarul National deoarece este un ziar national, valabil pentru orice chestiune birocratica.

Este nevoie sa urmati 3 pasi simpli pentru a publica un anunt in acest ziar, dupa cum urmeaza:

  1. Intrati pe Mediapress.ro . Acolo o sa vedeti in partea dreapta o lista cu ziarele nationale, de unde puteti alege ziarul NATIONAL.
  2. Completati toate campurile din acea pagina, urmand sa vedeti exact cat costa si sa-l achitati direct de acasa folosind plata cu cardul.
  3. Purtati o scurta conversatie telefonica cu unul dintre consultantii nostri pentru a confirma ca toate datele completate sunt corecte si apoi anuntul va fi trimis spre publicare.

Anuntul poate fi publicat in editia tiparita chiar a doua zi dupa achitarea lui, asa ca nu trebuie sa va faceti griji pentru aparitia acestuia.

Ziarele se gasesc in toate orasele din Romania, fiind usor pentru dumneavoastra sa il achizitionati pentru a-l prezenta ca si dovada.

Pentru ca ne dorim ca totul sa fie cat mai usor, pana la sfarsitul anului oferim COPIE GRATUITA a anuntului din ziar, pentru a nu mai fi nevoie sa cumparati ziarul.

Foloseste datele de contact de mai jos pentru a lua legatura cu noi:

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro