Anunturi in ziare pentru proiecte cu Fonduri Europene in 2017

Atunci cand iti doresti sa primesti finantare cu fonduri europene pentru proiectul tau, exista doua momente critice de promovare ale acestuia peste care trebuie sa treci cu succes.

Primul moment este cel de la inceputul derularii proiectului, atunci cand trebuie sa promovezi proiectul si pasii urmatori, iar cel de-al doilea este cel din perioada de diseminare a proiectului.

Profesional Global Press a tinunt cont de aceste nevoie si vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa finalizeze implementarea unui astfel de proiect cu bine.

Poti lua legatura oricand cu unul dintre consultatii nostrii pentru a te indruma in procesul de publicare a unui anunt de promovare in ziare nationale folosind numarul de telefon 0722.554.020.

banner-top

In functie de bugetul alocat pentru acest tip de activitate in proiectul tau, consultantul nostru va realiza o oferta de publicare a unui anunt intr-un ziar national.

In urma discutiei telefonice, acesta va realiza macheta anuntului, care trebuie sa contina siglele Guvernului, a Uniunii Europene si a Fondurilor Structurale, iar mai apoi trebuie sa iti dai acordul inainte de a fi trimisa catre publicare.

Dupa aprobarea machetei de catre tine, o sa iti trimitem o factura pe care o poti achita chiar si dupa publicarea anuntului.

In momentul in care anuntul a aparut la ziar, o sa-ti expediem prin curierat doua exemplare ale ziarului in care macheta a fost publicata si contractul in original.

Poti urma toti acesti pasi simpli pe site-ul www.anunturi-fonduri-europene.ro , fara a fi nevoie sa te deplasezi la vreun ghiseu pentru achitare sau pentru publicare.