Publicare anunt in Ziarul Adevarul si Jurnalul National

Te-ai intrebat vreodata unde poti publica un anunt in mai multe ziare in acelasi timp ?

Poate ai nevoie de mai multa promovare sau de sanse mai mari in angajarea persoanei perfecte pentru locul de munca oferit si inca nu ai gasit metonda prin care sa faci acest lucru cat mai rapid si cat mai eficient.

De acum, ziarul tau poate fi publicat in maxim 24 de ore in orice ziar national sau local din Romania prin intermediul agentiei de mica publicitate Mediapress Advertising.

Incepand din anul 2011 suntem cea mai mare agentie de mica publicitate din Romania, conform premiilor obtinute anual in urma publicarii unui numar impresionant de anunturi in toate ziarele din Romania.

Seriozitatea si atentia pentru client sunt doua dintre principalele principii urmate in intreaga noastra activitate, asa ca puteti publica orice tip de anunt prin intermediul nostru cu incredere.

Cum pot publica un anunt in ziarul Jurnalul National ?

Acum cateva zile am scris un articol special destinat acestui tip de publicare, anume publicarea unui anunt in Jurnalul National pe blogul Blogopress.info .

Acolo am explicat intreg procesul de publicare a unui anunt, acesta fiind compus din 3 pasi extrem de simpli :

  1. Completarea formularului cu detaliile anuntului
  2. Verificarea textului si optiunilor selectate
  3. Completarea formularului cu datele personale pentru emiterea facturii

Site-ul unde puteti publica anunturi in Jurnalul National este anunturi-jurnalul-national.ro, insa daca va este mai usor, puteti folosit butoanele plasate in dreapta acestei pagini. De acolo, puteti selecta ziarul in care doriti sa publicati un anunt si o sa fi redirectionat direct catre pagina de publicare. Nimic mai simplu!

Cum pot publica anunt in ziarul Adevarul ?

Raspunsul este similar ca si in cazul publicarii unui anunt in ziarul Jurnalul National, doar ca de aceasta data procesul va fi efectuat pe site-ul www.mica-publicitate-adevarul.ro . Publicarea unui anunt in ziarul Adevarul este la fel de simpla, fiind necesara indeplinirea a trei pasi simpli:

  1.  Completarea formularului dedicat ziarului Adevarul cu detaliile anuntului
  2. Verificarea si corectarea textului si a optiunilor selectate anterior
  3. Completarea unui formular cu datele personale pentru emiterea facturii sau a ordinului de plata

Acesti pasi i-am descris ceva mai detaliat in urma cu o saptamana pe acest blog, articolul denumindu-se “Cum public anunt in ziarul Adevarul“.Daca inca nu v-ati convins de faptul ca acest proces este extrem de simplu, acolo puteti citi in detaliu cum anume se indeplinesc acesti pasi.

Pentru mai multe detalii puteti folosi cu incredere urmatoarele detalii de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro