Publicare anunt in ziar national – anunt-ziar-national.ro

Vrem sa anuntam cu bucurie ca noul site anunt-ziar-national.ro este online si gata pentru a va ajuta in complicatul proces de publicare a unui anunt intr-un ziar national. Am mai scris despre acest lucru si mai inainte pe Blogopress.info, insa acum as dori sa explic si celor care citesc acest blog sau care ajung din Google in cautarea de informatii pe aceste pagini.

Scopul nostru este acela de a simplifica procesul de publicare a unui anunt in ziarele nationale si locale din Romania, asa ca acesta a fost scopul pentru care pe site-ul ANUNT-ZIAR-NATIONAL.RO poti publica anunturi in ziarele nationale pe o singura pagina, fara a mai fi nevoie sa navighezi din site in site pierzand datele completate mai inainte.

Site-ul este 100% sigur, oferind protectie totala utilizatorilor care doresc sa faca plata online, asa ca nu va temeti si folositi cu incredere serviciile oferite de catre Mediapress Advertising.

Chiar daca acest articol vorbeste despre anunturi in ziare, vreau sa precizez si faptul ca am pregatit un videoclip pentru cei care doresc sa publice anunturi pentru proiecte cu fonduri europene si nu stiu cum sa faca acest lucru :