Anunturi in ziare nationale – Indeplinirea procedurii de citare sau citatie

Indeplinirea procedurii de citare sau citatie se realizeaza prin publicarea acesteia intr-un ziar national, iar Mediapress Advertising este ajutorul tau atunci cand vine vorba de publicare a unui anunt in ziare nationale sau locale din Romania.Cele mai importante ziare in care poti publica o citatie sunt urmatoarele : AdevarulRomania Libera, Evenimentul ZileiJurnalul NationalBursa, Libertatea, Click.

Indiferent daca sunteti persoana juridica sau persoana fizica, puteti publica o citatie in ziare folosind urmatoarele formulari :

Persoane fizice:
NUMITUL ……………..cu ultimul domiciliu cunoscut in ……………., Str. ……………, nr. ……., bl. …….., sc. …., et. ….., ap. ……., sect. ……. este citat (chemat) in data de ………. Ora……… la Judecatoria ………..cu sediul in …………., Str. ………., nr. ………., sect. …….., Completul ……. camera ………. in calitate de parat in dosarul nr. ……………., pentru cauza……………. reclamanta fiind ………………

Persoane juridice:
Se citeaza S.C. …………………..SRL (CUI 24139619) cu ultimul sediu cunoscut in ………………………………………………………………………………… pentru data de ………………., ora………. la Judecatoria ………………………..,, camera……….. in dosarul nr. ……………………… in calitate de parat, in proces cu S.C. ………………………………… SRL in calitate de reclamant pentru

De asemenea puteti citi mai multe informatii despre Indeplinirea procedurii de citare sau citatie pe site-urile noastre sau puteti lua legatura direct cu noi folosind urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro