Unde poti cere servicii de curatenie in imobile

Va intrebati unde puteti cere servicii de curatenie in imobile la preturi mai mult decat avantajoase ?

Pentru dumneavoastra, King Cleaners si-au facut intrarea pe piata si asteapta sa va impresioneze cu serviciile de calitate si cu preturile mai mult decat acceeptabile. Tinand cont de faptul ca o curatenie standard pentru o garsoniera este oferita la pretul de 200 lei, cred ca oricine isi permite ca in pragul sarbatorilor sa ii contacteze si sa se simta ca un rege, atunci cand altii fac curatenie in casa.

Acestia ofera o multime de oferte pentru clienti, dupa cum urmeaza :

Primul bonus si cel mai atragator, mi se pare pachetul 4+1 gratis . Daca dumneavoastra decideti ca sunteti extrem de multumit de beneficiile aduse de comandarea unui pachet de curatenie si comandati acel pachet de inca 3 ori, atunci venim a 5-a oara gratuit! Pentru comandarea acestui pachet castigati cel mai putin 200 lei !

Al doilea pachet vine pentru detinatorii de garsoniere si apartemente. In schimbul comandarii unui pachet de curatenie pus la dispozitie de catre King Cleaners ( curatenieinimobile.ro ), primiti gratuit curatarea balcoanelor. Balconul nu va fi calculat ca si suprafata a incaperii ce urmeaza a fi curatata, asa ca veti mai salva ceva bani pentru sarbatori.

Puteti citi mai multe detalii pe site-ul www.curatenieinimobile.ro !