Cum inveti sa publici anunturi in ziare nationale

Mediapress Advertising a lansat o intreaga retea de bloguri unde puteti invata cum sa publicati corect orice tip de anunt in ziare nationale .Am vorbit intr-un articol precedent despre reteaua de bloguri a Mediapress Advertising, insa acolo am precizat doar 4 dintre cele 10 bloguri, acum urmand sa vin cu completari la acel articol.

Detinem si un blog pentru clientii din strainatate, unde publicam si articole in limba engleza. Print Advertising in Romania este un blog unde se vorbeste despre toate tipurile de anunturi in ziare nationale, insa si in limba engleza.

Un alt blog este publicitate-ziare-fonduri-europene.com , care asa cum spune si numele se ocupa cu publicarea de anunturi publicitare pentru proiectele cu fonduri europene. Acolo aflati toate detaliile de care aveti nevoie pentru a publica o macheta pentru promovarea unui proiect cu fonduri europene.

anunturiinziar.ro este noul blog, lasat de aproximativ o saptamana. Pe acest blog publicam detalii despre publicarea oricarui tip de anunt in ziarele de circulatie nationala sau locala din Romania.

De asemena, un alt blog lansat de curand este anunt-fonduri-europene.ro, simiplar cu publicitate-ziare-fonduri-europene.com, unde vorbim despre publicarea machetelor de promovare a proiectelor cu fonduri europene in ziare de circulatie nationala sau locala din Romania.