Anunturi in ziare nationale pentru proiecte cu fonduri europene

Promovarea unui proiect cu finantare europeana se face in doua etape : promovarea de la inceputul proiectului si cea de la sfarsitul proiectului (diseminarea proiectului).Mediapress Advertising a pregatit pentru dumneavoastra o oferta pentru publicarea anunturilor pentru proiecte cu finantare europeana in ziarele nationale.

De asemenea, prin intermediul agentiei noastre, puteti publica si comunicate de presa pentru accesarea de fonduri europene, un lucru necesar in demersul pentru primirea de finantari nerambursabile de la Uiunea Europeana.

Am descris detaliat procesul de publicare a anunturilor despre proiectele cu finantare europeana intr-un articol, acum ceva timp : Anunturi in ziare pentru proiecte cu fonduri U.E.

In cazul in care nu gasiti acolo informatiile de care aveti nevoie, puteti accesa pagina dedicata pe site-ul Mediapress Advertising : Anunturi in ziare pentru proiecte cu fonduri europene

Puteti apela consultantul Mediapress apeland numarul 0722.554.020, iar pentru a fi mai informat in legatura cu formatul anuntului pe care doriti sa-l publicati, mai jos aveti 4 modele de anunturi pentru proiectele cu finantare U.E. :

optime-an-mare
Model 1/8 A/N
12.8 x 8.9 cm
preturi incepand de la 300 lei
/ functie de ziar
Model 1/8 Color 12.8 x 8.9 cm
Model 1/8 Color
12.8 x 8.9 cm
preturi incepand de la 450 lei
/ functie de ziar
sfert-an-mare
Model 1/4 A/N
12.8 x 18.2 cm
preturi incepand de la 500 lei
/ functie de ziar
sfert-color-mare
Model 1/4 Color
12.8 x 18.2 cm
preturi incepand de la 700 lei
/ functie de ziar