Anunturi in Ziarul Jurnalul National

Dat fiind faptul ca acest blog este dedicat anunturilor in ziare, am decis sa tratez fiecare ziar in parte in cate un articol.Astazi o sa va vorbesc putin despre anunturile in ziarul Jurnalul National.

Asa cum am vorbit intr-un articol precedent ( Promotii pentru adaugarea anunturilor in ziare ) , Jurnalul Nationale ofera posibilitatea de a primi 1 aparitie GRATIS la 5 aparitii platite.Nu este de neglijat, dat fiind faptul ca este unul dintre cele mai mari ziare din tara si implicit va ofera cele mai mari sanse de a gasi clienti pentru serviciile oferite sau pentru bunurile vandute.

Un site care se ocupa de publicarea anunturilor in ziarul Jurnalul National este anunturi-jurnalul-national.ro .Site ce este administrat de Mediapress Advertising si se ocupa doar de o mica parte din serviciile oferite de acestia.

Puteti beneficia de o a doua reducere, pentru acelasi serviciu.In cazul in care sunteti inregistrat pe site si va logati pe site-ul Mediapress.ro , o sa primiti o reducere de 7% pentru comanda dumneavoastra.Destul de simplu si o sa platiti mai putin …