Cum public anunt in ziarul Adevarul

Pentru a publica un anunt in ziarul Adevarul este nevoie sa indepliniti 3 pasi, acestia fiind parcursi in totalitate in confortul biroului personal, fara a fi nevoie sa va deplasati pentru a efectua plati sau pentru a comanda publicarea acestuia.

Primul pas este reprezentat de completarea formularului pentru publicarea anuntului, iar pentru a trece de acest pas este nevoie sa scrieti pe prima pagina a site-ului mica-publicitate-adevarul.ro textul anuntului, mai apoi sa selectati optiunile dorite, iar in cele din urma sa selectati datele dorite pentru aparitia anuntului in ziarul Adevarul.

pasul1

pasul12

In urma completarii acestui pas, urmeaza PASUL DOI.  Urmatoarea pagina va afisa pretul si selectiile facute in pagina anterioara, fiind indicat ca dumneavoastra sa verificati cu atentie datele introduse.

pasul2

ULTIMUL PAS este reprezentat de publicarea anuntului, respectiv transmiterea datelor necesare catre unul dintre colegii nostrii pentru a va putea contacta in cel mai scurt timp posibil. Pentru a completa acest pas, este nevoie sa completati un formular cu datele personale pentru eliberarea facturii.

datepersonale

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *